הריסת קצח

חומרים :

1 קג' קמח חיטה
1 קג' טחינת קצח נצרת
1 ליטר שמן זית
2 כסות סוכר
צנובר או שקדים מקולפים
לזיגוג, סירופ סוכר
3 כוסות סוכר
1.5 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

מערבבים במערבל קמח, טחינה קצח נצרת, שמן זית וסוכר עד לקבלת בצק אחיד. משטחים את התערובת בתבנית בסיסית ושמים את הצנובר או השקדים המקולפים מעל.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל MAX וממתינים עד שהצנוברים או השקדים יזהיבו (20 דק' בערך).
מזגגים בסירופ סוכר

לזיגוג:

מרתיחים את הסוכר והמים בתוך סיר על אש קטנה עד לרתיחה.

 

למידע נוסף על מוצרי נצרת חלבה, בבקשה צרו עמנו קשר