כרובית אפוייה בטחינה נצרת

 

חומרים

1 קילו כרובית טרייה ושלמה 
קצת שמן תירס
4\1 כוס לימון סחוט טרי 
1 כוס  טחינה נצרת גולמית ( אפשר להשתמש בטינה נצרת משומשום מלא )
1 כוס מים קרים 
1 כפית פלפל שחור 
2\1 כפית פלפל שחור 

אופן ההכנה : 

1- חותכים את הכרובית חתיכות קטנות 
2- מחממים את התנור מראש ל 220 מעלות
3- מורחים את התבנית בשמן תירס ושמים את חתיכות הכרובית ודואגים שכל חתיכה מהכרובית בשמן תירס ומכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות עד להזהבה ( כמעט 15 דקות )
4- מוציאים את הכרובית המוזהבת 
5- בתוך קערה מערבבים היטב את טחינה נצרת עם המים הקרים ומיץ הלימון הסחוט הטרי וכפית מלח ו 2\1 כפית פלפל שחור 
6- מוסיפים לקערה את חתיכות הכרובית האפויים ומערבבים טוב 

בתאבון.

 

למידע נוסף על מוצרי נצרת חלבה, בבקשה צרו עמנו קשר