כפתה שאמית

המרכיבים:

1/2 קג' בשר כבש טחון
1 בצל קטן קצוץ דק
פטרוזיליה קצוצה דק
מלח + פלפל לפי הטעם
1 כוס טחינה נצרת
2 כוסות מים קרים
מיץ לימון סחוט טרי
1 כפית שמן זית

אופן ההכנה:

מערבבים היטב בקערה את הבשר, בצל, פיטרוזיליה, מלח ופלפל.
משטחים את התערובת בתבנית בסיסית קטנה, מוסיפים כפית שמן, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות, למשך חצי שעה.
לאחר שמוציאים מהתנור, מערבבים עוס טחינה נצרת עם מים קרים ומיץ הלימון, עד לקבלת תערובת דלילה ומוסיפים לתבנית עם הבשר.
מחזירים שוב לתנור למשך 3 דק' נוספות.

 

בתיאבון

 

למידע נוסף על מוצרי נצרת חלבה, בבקשה צרו עמנו קשר