עוגיות השוקולד והחלבה

חומרים :
2 ביצות
1 כוס סוכר
2 כפיות קקאו
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפיות וניל
2.5 כוס קמח לבן
1 כוס שמן תירס
300 גרם חלבה וניל ( סלסה )


לזיגוג :
3 כפיות גדולות של רום
0.5 כוס חלב
200 גרם שוקולד ד מריר

אופן הכנה :
1- מערבבים בתוך קערה את הקקאו ואבקת אפיה והוניל והקמח מערבבים טוב
2- בקערה השניה מערבבים הביצות והסוכר והחלב ושמן תירס מערבבים טוב במערבל
אחר כך מוסיפים בהדרגה את מה שערבבנו בקערה 1 עם החלבה
3- מורחים התבנית בקצת שמן תירס וקצת קמח חיטה ושמים את הבצק שעורבב לתוך התבנית , ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך 30 דקות
4- לזיגוג :
מרתיחים את כוס החלב עם השוקולד והרום בתוך סיר על אש קטנה עד לרתיחה
5- שמים את הזיגוג על התבנית שהוצאנו מהתנור 
ולבסוף שמים את החלבה המסולסלת נצרת על הזיגוג הזה .

בתאבון.

למידע נוסף על מוצרי נצרת חלבה, בבקשה צרו עמנו קשר