עוגיות לוקום

מרכיבים :

1 ק"ג רחת לוקום נצרת
500 גר' קמח
1 גביע שמנת
1 מרגרינה ללא מלח מתוקה
אבקת סוכר

אופן ההכנה:

להמיס את המרגרינה.
בקערה, לערבב את המרגרינה המומסת עם קמח ושמנת עד לקבלת בצק אחיד.
נותנים לבצק לנוח במקרר למשך כל הלילה
למחרת, מרדדים את הבצק וחותכים למשולשים וממלאים ברחת לוקום נצרת (ניתן למלא בכמה צבעים: אדום, כתום, ירוק) ומכניסים לתוך תנור חם 180-200 מעלות כ 5-10 דק' עד להזהבה.
מצננים ובוזקים אבקת סוכר

בתיאבון

למידע נוסף על מוצרי נצרת חלבה, בבקשה צרו עמנו קשר