קטאיף עם חלבה

חומרים :

0.5 ק"ג בצק קטאיף מוכן ( קונים מחנוניות הממתקים המזרחיים במגזר הערבי )
100 גרם גפרורי שקדים מולבנים
חלבה נצרת סלסה או חלבה נצרת וניל ( אפשר להשתמש גם כן ברחת לוקום )
1 כוס גבינת שמנת מתוכה
לזיגוג סירופ סוכר:
3 כוסות סוכר
1.5 כוס מים

אופן ההכנה :

1- מערבבים בקערה את כוס שמנת מתוקה עם החלבה נצרת
2- לוקחים חתיכה מהקטאיף המוכן ושמים באמצע הבצק 1 כפית מהשמנת והחלבה שערבבנו קודם בתוך הקערה ומקפלים אותה בצורה של 2\1 עגול
3- שמים אותה בתוך תבנית ומורחים אותה בשמן ומכניסים אותה לתוך תנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 15 דקות או עד שנקבל צבע מוזהב
לזיגוג :
מרתיחים את הסוכר והמים בתוך סיר על אש גדולה עד לרתיחה .

בתאבון.

למידע נוסף על מוצרי נצרת חלבה, בבקשה צרו עמנו קשר