קצח טחון

כמון שחור טחינה 
חומרים:
1 פאונד כרובית טרייה
שמן תירס קטן
1/4 כוס לימון סחוט טרי
1 כוס טחינה גולמית בנצרת
1 כוס מים קרים
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פלפל שחור

הכנה :
חותכים את הכרובית בחתיכות קטנות
מחממים את התנור ל 220 מעלות
מורחים את המחבת בשמן תירס ומניחים את חתיכות הכרובית וודאו שכל חתיכת הכרובית מכוסה בשמן התירס ומניחים את המחבת בתנור שחומם מראש ל -220 מעלות צלסיוס (כ -15 דקות)

מוציאים את כרובית הזהב
5. בקערה משלבים את נצרת טחינה עם מים קרים ומיץ לימון סחוט וכפית מלח עם 1/2 כפית פלפל שחור
מוסיפים את חתיכות כרובית אפויה לקערה ומערבבים היטב

למידע נוסף על מוצרי נצרת חלבה, בבקשה צרו עמנו קשר