שוארמה עם טחינה נצרת

מרכיבים:

– בשר כבש פרוס דק וקטן .
– בצל.
– מלח, פלפל, תבלינים שווארמה.
– כוס יוגורט.
– כמות חומץ.
– כמות השמן.
– 2 קוביות הבצל.
– 2 עגבניות, קוביות דה זריעה.
– 2 קוביות הבצל.
– כוס פטרוזיליה פרווה.

אופן ההכנה הטחינה:

– כוס טחינה נצרת.
כך:
מכניסים את הסטייקים בסיר ולאחר מכן להוסיף מים, בצל, מלח, פלפל ותבלינים שווארמה, יוגורט ולהפוך את החומרים עד ערבוב היטב, ואז אנחנו נכנסים במקרר 12 שעות עד שיתמזג ואחר מכן מחממים את השמן בסיר על אש חמה ולאחר מכן להוסיף את הבשר לתוך הסיר עם השמן המחומם אז ממשיכים לערבב אותם בשיר ומנמיכים את האש כדי לשתות את כל המים ולאחר מכן מוסיפים את הבצל, עגבניות ופטרוזיליה בתוך הלחם ומוסיפים את השוארמה
בטאבון עם טחינה נצרת.

אופן הכנת הטחינה:
לשים טחינה נצרת , שום, מלח, פלפל, כמון חומץ, מים לערבב יחד עד בתוך קערה עד שיתמזג

בתאבון

למידע נוסף על מוצרי נצרת חלבה, בבקשה צרו עמנו קשר