חומוס
התוספות השונות שאנחנו מוסיפים למתכוני האוכל עשויים לשנות את הטעם לאין שיעור . הטחינה בהחלט מהווה את אחד המרכיבים היכולים להפוך כל מנה רגילה למעדן מבוקש ורצוי . הטחינה שלנו נחשבת לאחד המוצרים האיכותיים ביותר , היא מיוצרת מהשומשום הטבעי וגרעיני החומוס הטחונים . הטחינה שלנו נחשבת למוצר הטוב ביותר במזרח התיכון כולו הודות היותה מועשרת בברוטינים וחלבונים בעלי ערך תזונתי גבוה ובחומצות ומרכיבי מזון טבעיים הגדושים בויטמין " בי " .
חטיפי פיצוחים
אתם השותפים שלנו אנו רואים עצמנו כי שותף המקצועי של לקוחתינו , ומשתדלים לתמוך בהם באמצעות הידע והנסיון המקצועי ע"י הצוות המנוסה . אנו מאמינים כי בניית מערכת יחסים עם לקוחות השוק המקצועי מעניקה ערך מוסף רב להתקשרות עם הלקוח .
מפתחים ומשפרים
מפתחים ומשפרים לאחרונה הוספנו למגוון שלנו עוד מוצר עשיר שומשום והפך לאחת המוצרים היותר פופולריים , מהלך זה העניק לצרכנים אפשרות להמשיך ליהנות מהטעם האהוב והמוכר של החלווה לצד הערכים התזונתיים והבראותיים המצויים בתוכו .
סוכריות שומשום
החזון והמסר הקשר שלנו עם קהל הצרכנים הרחב הוא קשר איתן וחזק , ובכדי לשמור על קשר עם הצרכן עצמו ועם בני משפחתו אנו מעמידים צוות נאמן ומסור לשרתו בכל רגע אנו זמינים עבור כל שאלה , הערה או הארה .
חדשות ומדיה
שמן אגוזי מלך

שמן אגוזי מלך :
מחקרים שנערכו בשנים האחרונות הראו כי שמן אגוז מלך  עזרה בהפחתת רמת טריגליצרידים טריגליצרידים הם מזיקים עוזרים להגן על הלב והעורקים. שמן אגוזים מכיל גם נוגדי חמצון הוא חומצה Aelagik אשר מסייע למנוע הצמיחה של גידולים סרטניים. לא מומלץ להשתמש בשמן אגוזים על הטיגון, אבל ניתן להשתמש בצק כי הוא אפוי בתנור, כפי שהוא הרשויות המתאימות מאוד


היתרונות של שמן, אגוזים (אגוזי מלך)



שמן אגוזי מלך, אגוזי מלך או מבטלת את העלויות ואקזמה:
כולל אגוזי מלך או שמן אגוז על שומן בכמויות גדולות, וכן חלבונים כמו חלבון מן החי, וויטמינים כמו: A, B ו-C, כמו גם זרחן, ברזל, נחושת, אבץ, סידן, אשלגן. ומשחרר אותו, צריך לשמור אותו  תמיד במקרר בצנצנת זכוכית. ושמן הוא יקר, פג בין 6 חודשים עד שנה. ישנם מתכונים רבים המסתמכים על העלים של אגוזים ופירות קליפת ושמן לטיפול במחלות רבות, שהוזכרו על ידי אבן סינא בחוק ואנטקי  בכרטיס והטורקים ב אושר, ומרחיב את הטיפול  במחולות של נגעים בעור וכאב בחזה סרטן קנה הנשימה, שיעול, קשיי עיכול, גידולים, עצב השד למחלות אחרות ברפואה המודרנית החל לצמצם את אחוז הסוכר בדם, גם  שחפת ודלקת של הרחם ומגרש תולעי מעיים ואבנים. שמן אגוזים עשיר "טאנין" מרקם, אז להיזהר מאחזקתו בתוך מיכלים של ברזל, כי המתכת מגיב עם "טאנין", כי התפעלותו ביניהם מייצר חומר רעיל. שמן אגוזי מלך  אינה טובה  לבישול, בגלל החום הגבוה ואת הטעם, אבל לשים כמה טיפות של אותו שמן , למשל, או רוטב פסטה, או לחם קלוי Agamsa בה במקום שמן זית. הוא דואג טיפוח העור הגדולה שלך, כמו Ardobaa ומחדש את התאים שלו מטוהר מרעלים. שתי כפות כל  יום עוזרת לחיסול מוחלט של נמשים, אקזמה, כוויות הנגרמות על ידי חשיפה ישירה השמש ללא הגנה ולאחר Zaaehma על העור או Tnaoulihma עם האוכל שלך, אך מומלץ לשתות כוס מים מיד לאחר אכילת שמן אגוז, כי השפע רק לגרום זיהומים בגרון.
חשיבותו של שמן זית, אגוזים ודגים להכיל חומצות "אומגה 3" חומצות שומן, אשר

כדי להגן על זכויותיהם של תצוגה. ראוי לציין כי מחקרים הראו כי מחלות לניוון מקולרי התקדמות

גיל הוא הסיבה ביותר להדביק אנשים עם עיוורון, לאחר שחצו את גיל 65 במדינות מפותחות, כפי שנראה

מומחים רבים ומחקרים הראו  כי הגורמים החשובים ביותר של המחלה, הם גנים, גיל ועישון.
הוא גם הזהיר מפני שימוש שמן אגוזים כתחליף לתרופה אחרת כבר המומלץ על ידי רופא, אך מומלץ להשתמש כתוספת במקרים של מניעה וטיפול.