חומוס
התוספות השונות שאנחנו מוסיפים למתכוני האוכל עשויים לשנות את הטעם לאין שיעור . הטחינה בהחלט מהווה את אחד המרכיבים היכולים להפוך כל מנה רגילה למעדן מבוקש ורצוי . הטחינה שלנו נחשבת לאחד המוצרים האיכותיים ביותר , היא מיוצרת מהשומשום הטבעי וגרעיני החומוס הטחונים . הטחינה שלנו נחשבת למוצר הטוב ביותר במזרח התיכון כולו הודות היותה מועשרת בברוטינים וחלבונים בעלי ערך תזונתי גבוה ובחומצות ומרכיבי מזון טבעיים הגדושים בויטמין " בי " .
חטיפי פיצוחים
אתם השותפים שלנו אנו רואים עצמנו כי שותף המקצועי של לקוחתינו , ומשתדלים לתמוך בהם באמצעות הידע והנסיון המקצועי ע"י הצוות המנוסה . אנו מאמינים כי בניית מערכת יחסים עם לקוחות השוק המקצועי מעניקה ערך מוסף רב להתקשרות עם הלקוח .
מפתחים ומשפרים
מפתחים ומשפרים לאחרונה הוספנו למגוון שלנו עוד מוצר עשיר שומשום והפך לאחת המוצרים היותר פופולריים , מהלך זה העניק לצרכנים אפשרות להמשיך ליהנות מהטעם האהוב והמוכר של החלווה לצד הערכים התזונתיים והבראותיים המצויים בתוכו .
סוכריות שומשום
החזון והמסר הקשר שלנו עם קהל הצרכנים הרחב הוא קשר איתן וחזק , ובכדי לשמור על קשר עם הצרכן עצמו ועם בני משפחתו אנו מעמידים צוות נאמן ומסור לשרתו בכל רגע אנו זמינים עבור כל שאלה , הערה או הארה .
מתכונים
עוגיות השוקולד והחלבה

עוגיות השוקולד והחלבה

חומרים :

2 ביצות

1 כוס סוכר

2 כפיות קקאו

2 כפיות אבקת אפיה

2  כפיות וניל

2.5 כוס קמח לבן

1 כוס שמן תירס

300 גרם חלבה וניל ( סלסה )

לזיגוג :

3 כפיות גדולות של רום

0.5 כוס חלב

200  גרם שוקולד ד מריר

אופן הכנה :

1-   מערבבים בתוך קערה את הקקאו ואבקת אפיה והוניל והקמח מערבבים טוב

2-   בקערה השניה מערבבים הביצות והסוכר והחלב ושמן תירס מערבבים טוב במערבל

אחר כך מוסיפים בהדרגה את מה שערבבנו בקערה 1 עם החלבה

3-   מורחים התבנית בקצת שמן תירס וקצת קמח חיטה ושמים את הבצק שעורבב לתוך התבנית , ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך 30 דקות

4-   לזיגוג :

מרתיחים את כוס החלב עם השוקולד והרום בתוך סיר על אש קטנה עד לרתיחה

 

5-   שמים את הזיגוג על התבנית שהוצאנו מהתנור

ולבסוף שמים את החלבה המסולסלת  נצרת על הזיגוג הזה .

בתאבון.